top of page
thomas-bailleul.jpg
bailleul-logo.png

Aan het woord:

Meester Thomas Bailleul

~ HB-Advocatenkantoor Bailleul & Heughebaert

Locaties: Veurne & Diksmuide

Team: 6 advocaten en 2 administratief medewerkers

Werkt 4 jaar met softwarepakket Advodata

HB-Advocatenkantoor Bailleul en Heughebaert is een allround kantoor met vestigingen in Veurne & Diksmuide. Als wakkere advocaat is Thomas Bailleul gespecialiseerd in diverse materies. Binnen de vennootschap verzorgt hij vooral het invorderen van facturen, bouwgeschillen en conflicten inzake aannemingsopdrachten. Tevens ontwikkelde Thomas Bailleul een vergaande specialisatie in verkeerszaken, dit zowel op strafrechtelijk als burgerlijk gebied.

“HB Advocaten werkt reeds vier jaar met Advodata. Het is een heel pragmatisch softwarepakket en is zeer eenvoudig in gebruik. Alleen al daarom zou ik het aanraden aan andere advocaten, maar daarbij speelt zeker ook de gunstige licentieprijs een rol hierin.

 

Ik gebruik alle functionaliteiten die dit totaalpakket bevat. De registratie van mijn gepresteerde uren, het ordenen en beheren van mijn dossiers en partijen, berekeningen uitvoeren, officiële documenten opstellen en versturen, de boekhouding en dagboeken bijhouden, agenda’s invullen en opzoekingswerk uitvoeren via de DPA-integratie.

 

Het softwarepakket ondersteunt een overzichtelijke en vlotte werking in ons kantoor en de samenwerking met het Advodata team verloopt ook zeer soepel!”

Meest gebruikte functionaliteiten

"Allemaal. Van de partijregistratie tot de DPA-integratie."

Voordelen
  • Eenvoudig in gebruik

  • Gunstige licentieprijs

  • Soepele communicatie

bottom of page