top of page

Advodata10 in 2017

Eerst en vooral wensen we iedereen een prachtig 2017 toe.


Advodata is, zoals u hoogstwaarschijnlijk al weet, al enige tijd bezig met de ontwikkeling van versie 10. Met de start van 2017 vonden we het dan ook belangrijk om u een stand van zaken mee te delen.


Gezien de software volledig werd herschreven wilden we niet over een nacht ijs gaan. Daarom zijn we enkele maanden terug gestart bij enkele testkantoren, onze Early Adopters, met Advodata10.

Hier zijn we wel op enkele problemen gestuit. Dit heeft voor enige vertraging gezorgd zoals u misschien al gemerkt heeft. Met de start van het nieuwe jaar delen we met u de roadmap voor de uitrol van Advodata10 naar onze trouwe klanten.

  • Februari: afwerking van de boekhouding

  • Begin maart: afwerking van de word-integratie

  • Eind maart: laatste verwerking van de feedback

  • Begin april: uitrol Advodata10

We hopen u met deze planning enigszins gerust te stellen dat Advodata10 nog steeds, zoals al enige tijd, onze hoogste prioriteit is. U kunt dan ook verwachten dat we in april/mei de meeste installaties en opleidingen zullen uitvoeren.


Hou er echter wel rekening mee dat we onze diensten aan meer dan 100 kantoren verlenen, en het dus onmogelijk zal zijn iedereen in de eerste maand van de roll-out al te bedienen. U kan er in elk geval wel op rekenen dat we er alles zullen aan doen om u zo snel mogelijk te bedienen.


Met vriendelijke groeten, Het Advodata-team

Comments


bottom of page